Sanitair

Nieuwe badkamer of Toilet
Naast loodgieterswerk en cv-installaties zijn wij gespecialiseerd op het gebied van Sanitair. Wilt u uw badkamer renoveren, dan zorgen wij er voor dat u snel gebruik kunt maken van uw nieuwe badkamer. Wij verzorgen en begeleiden het hele traject en komen voorafgaand bij u thuis om de situatie op te nemen. In de toonzaal van onze groothandel kunt u uw keuze maken uit het sanitair. Vervolgens kunt u er van uit gaan dat wij uw badkamer en toilet zo maken zoals u zich dit voorstelde bij het uitzoeken van de wastafel, tegels, douche en het bad. Wij leveren kwaliteitswerk met een perfecte afwerking voor een degelijke prijs. Als erkend installateur zijn wij aangesloten bij de SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven). Dit betekent dat wij een vakbekwaam installatiebedrijf zijn en dat u daarmee de garantie heeft dat aan uw wensen en eisen wordt voldaan.

Ontzorgexperts
Wij kennen onze klanten en weten hoe belangrijk het is om het huis klaar te hebben voor de toekomst. Wij passen met onze ontzorgexperts uw woning aan, zodat het levensloopbestendig wordt. Zo kunt u blijven genieten van het huis waar u destijds voor heeft gekozen en zult u er zo nog jaren plezier van hebben. In ons assortiment zitten verhoogde toiletten, handgrepen, antislip vloeren, douchezitjes, etc. En dat alles in een hedendaags design.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het aanpassen van uw woning, neem dan contact met ons op, of bel: (0299) 363 527.