Over ons

Van loodgieter naar allround installateur
Het Volendamse Loodgietersbedrijf Sombroek is opgericht in 1946. Al snel groeide onze diensten mee met de moderne tijd en leverden wij ook complete cv-installaties en sanitair. In 2008 hebben wij, de gebroeders Voorn het bedrijf overgenomen van Sombroek en wij werken er beide vanaf 1997. Met onze familie zetten wij de traditie van Sombroek voort. Een vertrouwd adres voor uw cv-installatie, sanitair en loodgieters-
werk.

Sanitair ontzorgexperts
Tegenwoordig zijn wij naast loodgieter en cv-installateur gespecialiseerd in het aanpassen van sanitaire voorzieningen in uw woning, om deze toekomstbestendig te maken. Wij noemen ons ook wel ontzorgexpert. Hiermee beloven wij dat u een vast contactpersoon heeft, die het project begeleidt, en dat wij uw huis aanpassen naar uw wensen, zonder dat u er omkijken naar heeft.

Werkgebied
Met ongeveer 10 man personeel ontzorgen wij onze klanten in werkgebied Volendam, Amsterdam en regio Waterland. Waar wij trots op zijn, is dat onze medewerkers lang bij ons werken. Het verloop is minimaal en wij weten dat tevreden personeel staat voor kwaliteit en vertrouwen. Dit zien wij terug in de relatie met onze klanten.
Die is langdurig, met respect en vertrouwen. In 2016 bestaan wij 70 jaar.

Keurmerken
Wij zijn in het bezit van de volgende keurmerken.

  • UNETO-VNI
  • Water en gaskeurmerk SEI
  • Gaskeurmerk Sterkin


Heeft u vragen, neem dan contact met ons op, of bel: (0299) 363 527.